PALVELEMME MIELELLÄMME

Van & Poika tunnetaan paitsi valkoisista autoistaan, myös ammattitaidosta. Yrityksessä jokainen kuljettaja ja henkilökunnan edustaja on töissä palvelemassa tilaaja-asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Taikoja emme pysty tekemään emmekä kykene matkaamaan ajassa, mutta teemme aina kaikkemme.

Kuljetusalalla luotettavuus ja suoraselkäisyys ovat tärkeät lähtökohdat. Kerromme sinulle suoraan, mihin pystymme ja myös sanomme, jos emme voi jotain asiaa tehdä. Liikojen lupaaminen on helppoa mutta vie myös helposti pohjan pois toiminnalta. Siksi pyrimme aina avoimeen yhteistyöhön, on sitten kyse sopimuskuljetuksista tai yksittäisestä keikasta.

 

Joustavuutta ja jatkuvuutta

Olemme oikean kokoinen kuljetusyritys. Suurista alan tekijöistä eroamme siinä, että voimme olla järjestelyissä joustavia. Me palvelemme ja meidän kanssamme asiasta voidaan sopia. Emme ole tottuneet sanomaan, että ”ota tai jätä”.

Toisaalta pieniin yrityksiin verrattuna kokomme ja kokemuksemme tuo luotettavuutta. Olemme hoitaneet asiat aina kunnolla ja niin hyvin kuin voimme. Emme aina ole halvin, mutta olemme palvelemassa asiakasta vielä huomennakin.

Joustavuutta ja osaamista meiltä myös kysytään. Olemme esimerkiksi tehneet kuljetuksia suurlähetystöille projekteissa, joiden tarpeet ja tilanteet voivat muuttua hetki hetkeltä ja kuljetuksen aikana kaikki vielä muuttuu uudelleen. Tällaisessa tilanteessa kliseeltä kuulostavat sanat asiakaskeskeisyys ja ratkaisukeskeisyys ovat olleet tärkeitä.

Päivittäin tulee eteen kiireellisiä pyyntöjä, ja niiden kanssa ajojärjestelijä tekee tärkeitä ratkaisuja. Välillä meiltä toivotaan puolen päivän aikaan, että paketin pitää olla klo 16 Vaasassa. Lähdemme toki nopeasti matkaan, mutta kerromme myös, että paketti on perillä vähän myöhemmin tai ainakin päivän päätteeksi.

Hyvä asenne ratkaisee

Van & Poika ei ole lähtenyt suurien rekkojen kilpaillulle alalle. Olemme valinneet haasteellisemman alan, innostuneet ja erikoistuneet: pienemmän kappaletavaran kuljetuksessa on paljon asiakkaiden kontaktointia ja siinä keskitytään palveluun. Työpäivästä 60–80 prosenttia on palvelua, loput ajamista.

Liikenteessä myös asiakkaiden kanssa tarvitaan hyvää yhteishenkeä. Tällä alalla on tärkeää pitää hyvä asenne ja oman arvon tunto. Siihen me pyrimme.

Kuljetuksissa on välillä kiire. Ajojärjestelijä onkin kuljetusyrityksessä tärkeässä roolissa. Hyvä suunnittelu säästää aina aikaa.

Näillä kuljetamme

Ajanmukainen kalustomme on vähäpäästöistä ja käyntiääneltään hiljaista. Kiinnitämme erityisesti huomiota myös autojen siisteyteen ja turvallisuuteen.

Autot ovat pääasiassa Mersuja ja Volvoja, järkipelejä, joilla on hyvä huoltoverkosto ja palvelut. Huolehdimme siitä, että kalusto on uutta ja tuoretta. Se takaa kuljettajien turvallisuuden ja mukavuuden, mutta myös kuljetuksen laadun sekä ympäristöystävällisyyden.

Pääasiallinen autojen kokoluokka on alle 18-tonniset kuorma-autot. Meillä on pakettiautoja, ns. koppipakettiautoja ja kuorma-autoja sekä yksi 48-tonninen täysperävaunuyhdistelmä. Yhteensä autoja on tällä hetkellä viitisenkymmentä. Osassa autoista on kylmän- ja lämmönsäätölaitteilla varustettu kuormatila.

Ajamisessa kuljettajiamme ohjaa vastuullisuusmalli, jossa heitä koulutetaan ajamaan ympäristöystävällisesti. On tärkeää ymmärtää, että taloudellinen ajaminen on kokonaisvaltainen etu: kuljettajakin voi ja jaksaa paremmin, kun hän ajaa rauhallisesti ja taloudellisesti. Kiihdyttely ja hoppuilu tuo vain stressiä.

Van & Poika Oy:n kuljetuskalusto

Pakettiautot
2-18 m3, 1–4 lavaa, kantavuus 500–1 200 kg

Pullakaapit
20 m3, 5-7 lavaa, tl-nostin, kantavuus n. 2 000 kg

Kuorma-autot
33 m3, 15 lavaa, tl-nostin, kantavuus 3 500-5 200 kg

Isot autot
45-54 m3, 14–21 lavaa, tl-nostin, kantavuus 6 540–8 900 kg

Tilaa kuljetus alla olevalla lomakkeella.


Ota yhteyttä!

Kerro tässä lomakkeessa tilauksesi, toiveesi tai palautteesi mahdollisimman tarkasti. Otamme sinuun pian yhteyttä.