TARJOAMME VARASTOTILAA KAIKEN KOKOISILLE YRITYKSILLE

Olemme toimineet kuljetusyrityksenä vuosikymmeniä pääkaupunkiseudulla. Asiakkaamme ovat usein tarvinneet tilaa tuotteilleen, joten haluamme palvella heitä myös varastoinnissa. Usein on ollut kyse tuotteista, joita jaetaan pidemmällä aikavälillä eri puolille Uuttamaata.

Petikon varaston sijainti on hyvä ja siitä tulee synergiaetua sekä asiakkaalle että meille. Se on lähellä kaikkea ja sieltä on nopea hakea ja jakaa. Varastossamme on tavaraa sekä lyhytaikaisessa että pitkäaikaisessa säilytyksessä. Se voi hyvin toimia asiakkaamme isojen varastojen ja logistiikan puskurina.

Olemme myös suuren verkkokaupan varaston yhteistyökumppani, ja meille tuodaan ulkomaan suurvarastosta nopeasti asiakkaalle toimitettavia tuotteita. Myös muuttojen yhteydessä varastomme voi toimia välivarastona.

Varastomme sijaitsee Vantaan Petikossa Kehä 3:n varrella ja esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentokentän lähellä. Helsingin keskustaan on matkaa alle 20 kilometriä.

 


Yli tuhannen lavapaikan varastotilat Vantaan Petikossa ovat tehokas ratkaisu varastointitarpeisiisi. Ota yhteyttä vaikka heti ja kysy lisää varastointiasioista.